Имајте предвид дека користите стар и несигурен веб-прелистувач кој се потпира на TLS v1.0. За да ја следи добрата индустриска пракса, EPC ќе ја отстрани поддршка за TLS v1.0 на 23 Jan 2018. Од овој датум па натаму, повеќе нема да можете да пристапите на оваа веб-страница користејќи постари веб-прелистувачи. За да продолжите да пристапувате кон веб-страницата во иднина, ве молиме надградете го Вашиот веб-прелистувач.

Добре дојдовте во Euro Parking Collection plc!