EPC-koncernens databeskyttelseserklæring

Generelle bestemmelser

Hvordan bruger EPC-koncernen dine personoplysninger?

"Euro Parking Collection plc og dets datterselskaber, Contractum Limited, registreret i England og Wales med virksomhedsnummer GB3515275 og GB5755117, og EPC Hungary Kft., registreret i Ungarn med nummer 01-09-908128, udgør EPC-koncernen ("EPC")."

EPC har specialiseret sig i identifikation, underretning og indsamling af ubetalte trafik- og offentlige transportrelaterede gebyrer, afgifter og bøder, der udstedes til køretøjer, der er registreret i udlandet, eller udlejningsbiler med udenlandske eller ikke-hjemmehørende lejere i hele Europa.

Vi respekterer din ret til privatlivets fred, og i denne databeskyttelseserklæring forklarer vi, hvorfor EPC indsamler dine personoplysninger og hvordan vi behandler dem. Hvis du ønsker at kontakte os om, hvordan dine oplysninger er blevet håndteret, bedes du skrive til EPC på privacy@epcplc.com

EPC overfører ikke dine personoplysninger til tredjeparter uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, medmindre vi indhenter et udtrykkeligt samtykke fra dig til at gøre det. Områder uden for EØS har muligvis ikke tilsvarende juridiske beskyttelser som dem, der gælder inden for EØS, men vi sikrer, at vores partnere uden for EØS fortsætter med at træffe alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger behandles sikkert og i overensstemmelse med denne politik. De oplysninger, som du giver, opbevares sikkert af os og/eller vores databehandlere, uanset om oplysningerne er i elektronisk eller fysisk format.

Alle oplysninger om dig bliver kun behandlet, så længe den relevante lovgivning og retsgrundlaget for databehandling kræver dette. Alle personoplysninger opbevares i krypteret form, og hvor det er muligt, pseudonymiseres oplysningerne.

EPC kræver ikke, at du giver os oplysninger, der hører ind under kategorien af særlige oplysninger, der afslører din race eller etniske oprindelse, politiske holdninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger, fagforeningsmedlemskab, eventuelle genetiske eller biometriske data, oplysninger vedrørende sundhed eller oplysninger vedrørende dit sexliv eller seksuelle orientering. Bemærk venligst, at hvis du til enhver tid, især under appelprocessen, giver os sådanne oplysninger, tager vi en pragmatisk tilgang og agter at bruge de oplysninger, der er nødvendige til behandlingen af ​​klagen.

Som registreret har du en række rettigheder, som du kan udøve. Bemærk venligst, at vi skal bekræfte din identitet, for at du kan udøve dine rettigheder. For at gøre denne proces sikker, kræver vi, at du giver os: EPC's faktura-/reference-/sagsnummer og køretøjets registreringsmærke.

EPC har til hensigt at opfylde de højeste standarder ved behandling af personoplysninger. Derfor tager vi eventuelle klager meget alvorligt. Hvis du ønsker at indgive en klage over, hvordan vi har behandlet dine personoplysninger, kan du kontakte Information Commissioner’s Office (Informationskommissæren) i deres egenskab af lovbestemt organ, der fører tilsyn med databeskyttelseslovgivningen: https://ico.org.uk/concerns/

EPC udfører ikke udelukkende automatiseret beslutningstagning.

Hvis du foretager en betaling til EPC, vil den blive behandlet af vores partner - Payex, som er Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS)-overensstemmende. EPC opbevarer ikke nogen af ​​dine kortoplysninger. Alle oplysninger behandles af Payex, se nærmere oplysninger her.

For at forstå, hvordan vi behandler dine personoplysninger, bedes du læse det relevante afsnit i denne erklæring. Bemærk venligst, at du kan tilhøre mere end en af ​​nedenstående grupper:

Besøgende til vores hjemmeside

EPC-webkontoindehavere (Afgifter og straffeafgifter)

AutoPASS-kontoindehavere

Modtagere af straffeafgifter

Modtagere af fakturaer

Folk, der ringer til vores hjælpelinje

Folk, der kontakter os pr. post

Folk, der bruger 'Kontakt EPC'-formular på hjemmesiden

Folk, der sender os e-mails

Jobansøgere



Besøgende til vores hjemmeside

EPC er en dataansvarlig for oplysninger, som vi indsamler på vores hjemmeside.

Når du besøger www.epcplc.com, www.contractum.eu eller www.epchungary.hu, indsamler vi standard-internetlogoplysninger og nærmere oplysninger om besøgendes mønstre. For nærmere oplysninger, se vores cookie-politik. Vi gør dette for at forbedre din browsing-oplevelse.

Ved at fortsætte med at browse, accepterer du ovenstående politik.

Ingen af ​​dine personlige oplysninger, i dette tilfælde, din IP-adresse, bliver videregivet til eventuel tredjepart. Vi beskytter vores hjemmeside mod angreb ved at blokere de IP-adresser, hvorfra et sådant angreb stammer, og derfor indsamler EPC IP-adresser, som derefter bruges til fejlfinding og sikring af sikkerhed. Logfilerne opbevares i 12 måneder.

Tilbage til Generelle bestemmelser


EPC-webkontoindehavere (Afgifter og straffeafgifter)

EPC er en dataansvarlig for oplysninger, som du tilvejebringer for os, når du tilmelder dig den brugervenlige onlinetjeneste, der giver mulighed for administration af betaling af vejafgifter og trafikrelaterede afgifter. Personoplysningerne består af: dit navn, din adresse, e-mailadresse og dit køretøjs registreringsmærke.

EPC behandler dine personoplysninger på grundlag af en kontrakt, som du indgår, når du tilmelder dig en webkonto på vilkår angivet i EPC-tjenestevilkårene for hjemmesiden, og behandler dine oplysninger i kontraktens løbetid og, hvis relevant, i en periode på 7 år efter den dato, hvor du betalte eventuelle afgifter.

Hvis du registrerer dit køretøj, får du nem adgang til meddelelser, e-mail, betalinger, billeder og kommunikation.

Hvis afgifterne forbliver ubetalte, kan din sag blive sendt til et inkassobureau eller du kan blive indkaldt til retten, hvilket kan forhøje det skyldige beløb.

Tilbage til Generelle bestemmelser


AutoPASS-kontoindehavere

Ved at registrere din eksisterende AutoPASS-konto giver du os oplysninger om dit køretøjs miljødifferentiering for at få udstedt en korrekt faktura. EPC behandler disse oplysninger efter skriftlige instrukser fra Statens Vegvesen (SVV), som er en dataansvarlig og kan kontaktes på firmapost@vegvesen.no. EPC behandler dine oplysninger så længe som anvist af SVV.

Tilbage til Generelle bestemmelser


Modtagere af straffeafgifter

Når du modtager en straffeafgift fra EPC, betyder det, at du har en udestående betaling, der forfalder til en af ​​de udstedende organisationer.

EPC behandler dine oplysninger, der vises på den relevante meddelelse på vegne af den udstedende organisation, der har godkendt dens udstedelse. Den udstedende organisation har uddelegeret deres funktion med at spore, udstede og indsamle penge, der skyldes af udlejningsbiler med udenlandske eller ikke-hjemmehørende lejere, til EPC. Uddelegeringen ved fuldmagt kan ses ved at klikke her og her.

Dine oplysninger vil ikke blive brugt til andre formål end dem, der er angivet ovenfor.

EPC indhenter et køretøjs registreringsmærke og oplysninger om overtrædelsen fra den udstedende organisation, og desuden dit navn og din adresse fra den relevante officielle nationale eller regionale registreringsmyndighed. Hvis du ønsker at blive informeret om, hvem vi har indhentet dine oplysninger fra, bedes du sende os en e-mail på privacy@epcplc.com.

I nogle tilfælde, indsamler EPC dine personoplysninger i form af dit køretøjs registreringsmærke, dit navn og din adresse direkte fra den udstedende organisation, biludlejningsfirmaet eller den tidligere registrerede ejer af køretøjet. Sidstnævnte forekommer, når det officielle register ikke blev opdateret med overdragelse af ejerskab.

Men hvis du er en EPC-webkontoindehaver, har du selv tilvejebragt de oplysninger for os, der vises på din straffeafgift.

Dine oplysninger vil ikke blive brugt til andre formål end dem, der er angivet ovenfor. EPC behandler dine oplysninger så længe som anvist af den udstedende organisation og, hvis relevant, i en periode på 7 år efter den dato, hvor du betalte eventuelle afgifter.

Tilbage til Generelle bestemmelser


Modtagere af fakturaer

Når du modtager en faktura fra EPC, betyder det, at du skal betale for brug af faciliteter leveret af en eller flere af de udstedende organisationer.

EPC behandler dine oplysninger, der vises på den relevante meddelelse på vegne af den udstedende organisation, der har godkendt dens udstedelse. Den udstedende organisation har uddelegeret deres funktion med at spore, udstede og indsamle penge, der skyldes af udlejningsbiler med udenlandske eller ikke-hjemmehørende lejere, til EPC. Uddelegeringen ved fuldmagt kan ses ved at klikke her og her.

Hvis afgifterne forbliver ubetalte, kan din sag blive sendt til et inkassobureau eller du kan blive indkaldt til retten, hvilket kan forhøje det skyldige beløb.

EPC indhenter et køretøjs registreringsmærke og oplysninger om overtrædelsen fra den udstedende organisation, og desuden dit navn og din adresse fra den relevante officielle nationale eller regionale registreringsmyndighed. Hvis du ønsker at blive informeret om, hvem vi har indhentet dine oplysninger fra, bedes du sende os en e-mail på privacy@epcplc.com.

I nogle tilfælde, indsamler EPC dine personoplysninger i form af dit køretøjs registreringsmærke, dit navn og din adresse direkte fra den udstedende organisation, biludlejningsfirmaet eller den tidligere registrerede ejer af køretøjet. Sidstnævnte forekommer, når det officielle register ikke blev opdateret med overdragelse af ejerskab.

Men hvis du er en EPC-webkontoindehaver, har du selv tilvejebragt de oplysninger for os, der vises på din straffeafgift.

Dine oplysninger vil ikke blive brugt til andre formål end dem, der er angivet ovenfor. EPC behandler dine oplysninger så længe som anvist af den udstedende organisation og, hvis relevant, i en periode på 7 år efter den dato, hvor du betalte eventuelle afgifter.

Tilbage til Generelle bestemmelser


Folk, der ringer til vores hjælpelinje

EPC's hjælpelinje er rådgivende, og vi accepterer ikke andre appeller end skriftlige appeller. En optagelse af dit opkald kan blive opbevaret i krypteret form i seks måneder til overvågning af kvalitet, samt trænings- og revisionsformål. Hvis du ønsker at anmode om en kopi af den i fremtiden, skal du fortælle os datoen og klokkeslættet for dit opkald.

Tilbage til Generelle bestemmelser


Folk, der kontakter os pr. post

Når du kontakter os pr. post, sender du frivilligt dine personoplysninger og accepterer, at vi behandler oplysningerne indeholdt i den pågældende meddelelse.

"Hvis du kontakter os for at gøre indsigelse, skal du acceptere, at dine personoplysninger kan blive videregivet til den relevante udstedende organisation, som kan være beliggende uden for Storbritannien og EØS. Hvis du indsender din indsigelse pr. post eller fax, bedes du medtage følgende skriftlige erklæring: "Jeg accepterer hermed, at mine personoplysninger kan blive videregivet til den relevante udstedende organisation." Korrespondance uden denne erklæring vil ikke blive taget i betragtning."

EPC behandler dine oplysninger, der vises på den relevante meddelelse på vegne af den udstedende organisation, der har godkendt dens udstedelse. Den udstedende organisation har uddelegeret deres funktion med at spore, udstede og indsamle penge, der skyldes af udlejningsbiler med udenlandske eller ikke-hjemmehørende lejere, til EPC. Uddelegeringen ved fuldmagt kan ses ved at klikke her og her.

EPC behandler dine oplysninger så længe som anvist af den udstedende organisation og, hvis relevant, i en periode på 7 år efter den dato, hvor du betalte eventuelle afgifter.

Hvis afgifterne forbliver ubetalte, kan din sag blive sendt til et inkassobureau eller du kan blive indkaldt til retten, hvilket kan forhøje det skyldige beløb.

Tilbage til Generelle bestemmelser


Folk, der bruger 'Kontakt EPC'-formular på hjemmesiden

"Når du gør indsigelse mod en afgift via "Kontakt EPC" på EPC's hjemmeside, giver du os yderligere oplysninger ud over de oplysninger, som vi allerede behandler (se modtagere af straffeafgifter og modtagere af fakturaer)."

EPC behandler dine oplysninger, der vises på den relevante meddelelse på vegne af den udstedende organisation, der har godkendt dens udstedelse. Den udstedende organisation har uddelegeret deres funktion med at spore, udstede og indsamle penge, der skyldes af udlejningsbiler med udenlandske eller ikke-hjemmehørende lejere, til EPC. Uddelegeringen ved fuldmagt kan ses ved at klikke her og her.

For at din indsigelse skal tages i betragtning, skal du acceptere, at dine personoplysninger kan blive videregivet til den relevante organisation, som kan være beliggende uden for Storbritannien og EØS. Følg vejledningen på vores hjemmeside

EPC behandler dine oplysninger så længe som anvist af den udstedende organisation og, hvis relevant, i en periode på 7 år efter den dato, hvor du betalte eventuelle afgifter.

Hvis afgifterne forbliver ubetalte, kan din sag blive sendt til et inkassobureau eller du kan blive indkaldt til retten, hvilket kan forhøje det skyldige beløb.

Tilbage til Generelle bestemmelser


Folk, der sender os e-mails

Når du sender os en e-mail, indsender du frivilligt dine personoplysninger og accepterer, at vi kan behandle oplysningerne i den pågældende e-mail, herunder din e-mailadresse.

EPC behandler dine oplysninger, der vises på den relevante meddelelse på vegne af den udstedende organisation, der har godkendt dens udstedelse. Den udstedende organisation har uddelegeret deres funktion med at spore, udstede og indsamle penge, der skyldes af udlejningsbiler med udenlandske eller ikke-hjemmehørende lejere, til EPC. Uddelegeringen ved fuldmagt kan ses ved at klikke her og her.

Desuden bedes du bemærke, at hvis din afgift forbliver ubetalt, vil din sag, herunder e-mailkorrespondancen, blive videregivet med henblik på yderligere håndhævelse med potentielt forhøjede gebyrer.

EPC behandler dine oplysninger så længe som anvist af den udstedende organisation og, hvis relevant, i en periode på 7 år efter den dato, hvor du betalte eventuelle afgifter.

Tilbage til Generelle bestemmelser


Jobansøgere

EPC er en dataansvarlig for de oplysninger, som du tilvejebringer under rekrutteringsprocessen, og vi behandler dem på grundlag af legitim interesse. Hvis du har eventuelle spørgsmål om, hvordan vi håndterer dine oplysninger, bedes du kontakte os på privacy@epcplc.com.

Alle de oplysninger, som du tilvejebringer i løbet af rekrutteringsprocessen, vil kun blive brugt til at behandle din ansøgning, eller til at opfylde lovmæssige eller forskriftsmæssige krav og vil blive opbevaret i 12 måneder fra datoen for ansættelsen.

Vi deler ikke nogen af ​​de oplysninger, som du tilvejebringer under rekrutteringsprocessen med eventuelle tredjeparter til markedsføringsformål eller opbevarer nogen af ​​dine oplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. De oplysninger, som du tilvejebringer, opbevares sikkert af os og/eller vores databehandlere, uanset om oplysningerne er i elektronisk eller fysisk format.

Tilbage til Generelle bestemmelser